Professioneel webdesign laten maken

Toe aan een onderscheidende website die wél voor resultaat zorgt? Onze ontwerpen geven je een online voorsprong omdat je echt laat zien waar je voor staat. Alleen 'beter' werkt niet meer: 'anders' is het toverwoord.

NEEM CONTACT OP
ABNAmro logo
Kpn logo
Unit4 logo
Vanderlande logo
Vereniging Eigen Huis logo

Resultaatgericht webdesign is een vak apart

Webdesign is wat anders dan webontwikkeling of een 'website laten maken'. Onze expertise is het ontwerp van de website: hoe zien de pagina's eruit? Wat straalt de website uit? Welk pad volgt de bezoeker? Welk gevoel krijg je bij het bezoeken van de site? Wat is de uitstraling vergeleken met concurrenten? Peppermint helpt je met een resultaatgericht design. En mocht je willen dan verzorgen we uiteraard ook de technische kant.

Werkwijze webdesign maken

Inderdaad: geen website voor jou, maar voor jouw klant. Want daar doe je het voor, hopen we. In tegenstelling tot wat sommigen denken is webdesign meer dan alleen wat tekstjes en plaatjes bij elkaar zetten.

De werkelijkheid is dat je klanten misloopt met een slechte website.

Als professioneel bureau zitten we bovenop de nieuwste ontwikkelingen. We helpen tientallen bedrijven per jaar hun resultaat te verbeteren met een nieuwe (of aangepaste) website.

Ik wil hier meer over weten

Stappenplan webdesign maken

Waar beginnen we? Wanneer is iets een succes? Wie doet wat? En wanneer? Peppermint heeft een werkwijze die volledig transparant is. Zo zijn de verwachtingen altijd duidelijk en kunnen we ons richten op de juiste zaken.

Tijdens de kick-off maak je ons duidelijk wat je doel is. Voor wie moet deze website interessant zijn? Wat moet er gebeuren als een bezoeker op de site komt? Op basis van je antwoorden en onze bevindingen (waaronder bijvoorbeeld een concurrentieonderzoek), stellen we een plan van aanpak op. Dat is altijd maatwerk.

Samen naar meer resultaat

Is je website daadwerkelijk een aanvulling op je marketing en communicatie of is het los zand? Sluit het aan bij alles wat je organisatie doet of is het meer een blok aan je been? Straalt je website uit wat je wilt uitstralen als bedrijf?

Kijk nog eens goed naar je site. Wordt het niet eens tijd dat je hiervoor professionals inschakelt?

Onze belofte

Wij houden van ons werk en wij geloven écht dat het juiste webdesign een enorme impact kan maken op je organisatie.

Daarom doen we een belofte: wij zetten al onze ervaring en middelen in om het maximale uit je budget te halen. Wij geven elke opdrachtgever evenveel aandacht. Dat is ook de reden dat zowel beursgenoteerde organisaties als kleine bedrijven bij ons blijven aankloppen: wij luisteren, adviseren, zijn kritisch en maken met ons hoofd én hart. Voor jouw resultaat.

Toe aan iets nieuws en beters?

PLAN EEN AFSPRAAK OF NEEM CONTACT OP