Een professionele presentatie laten maken?

Stop met rommelen met PowerPoint of Prezi. Kies voor een professionele, frisse en overtuigende presentatie die je doelgroep raakt, informeert en inspireert.

VRAAG DIRECT AAN OFFERTE AAN
ABNAmro logo
Kpn logo
Unit4 logo
Vanderlande logo
Vereniging Eigen Huis logo

Stop met klungelen in Powerpoint.

Met een bedrijfspresentatie wil je laten zien waar je voor staat. Het is meer dan alleen informatie delen. Het gaat immers ook over de uitstraling van je bedrijf of organisatie. De dagen van het rommelen met een PowerPoint-presentaties zijn voorbij. We leven in een tijd waarin je publiek duidelijk én aantrekkelijk geïnformeerd moet worden. Met een kort, krachtig en overtuigend verhaal. Wij helpen je hierbij door je boodschap te vereenvoudigen en aantrekkelijk te maken.

Werkwijze presentatie maken

Je kunt op een aantal manieren gebruik maken van onze diensten:

De visuele kant van je presentatie: jij levert teksten en afbeeldingen aan en wij zorgen voor een pakkende en stijlvolle vormgeving.

De totale presentatie: jij levert alles (teksten en afbeeldingen) aan en wij adviseren je over de inhoud, herschrijven je teksten en doen suggesties voor ander beeldmateriaal.

Ik wil hier meer over weten

Soorten presentatie

Een presentatie kan op vele manieren: van de standaard ‘klik voor de volgende slide’ tot volledig geautomatiseerde presentaties als video of animatie.

De meest geschikte oplossing voor je presentatie is afhankelijk van het doel, het publiek, de manier van presenteren (in een vergaderkamer of in een congreszaal), etc.

Na het houden van je presentatie ben je nog niet klaar. De onvermijdelijke handout wordt gevraagd… En dan? Geef je het publiek een paar slechte kopieën met een nietje erdoor? Of stel je direct een fraai vormgegeven PDF ter beschikking die direct gemaild kan worden? Of kan je publiek de presentatie wellicht zelf nog een keer (interactief) bekijken via een website? We laten je graag alle mogelijkheden zien

Kosten professionele presentatie

Het laten maken van een presentatie bestaat uit een aantal onderdelen, zoals het (her)schrijven van teksten, het maken (of zoeken) van geschikte afbeeldingen en zorgen dat de presentatie werkt/functioneert zoals jij dat wilt.

De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het aantal slides, de hoeveelheid teksten die we moeten schrijven, het aantal afbeeldingen dat we moeten maken/zoeken en eventuele bijzondere wensen (bijvoorbeeld animatie, interactiviteit, etc).

Het begint daarom met een korte inventarisatie van je wensen. Neem daarvoor telefonisch contact met ons op of vul het formulier in.

Peppermint Media - Visuele content - Animatie - Infographics

Onze belofte

Wij geloven écht dat de juiste presentatie een enorme impact kan maken op je organisatie of merk.

Daarom doen we een belofte: wij zetten al onze ervaring en middelen in om het maximale uit je budget te halen. Zolang jij haarscherp hebt wat het doel is van de presentatie, kunnen wij je helpen.

Wij luisteren, adviseren, zijn kritisch en maken met ons hoofd én hart. Voor jouw resultaat.

Ook genoeg van het zelf rommelen?

LAAT EEN PROFESSIONELE PRESENTATIE MAKEN