Wij zijn Peppermint

Wij helpen bedrijven duidelijker en aantrekkelijker communiceren.

In een tijd waarin content overheerst, de aandachtsspanne van mensen zeer kort is én alles gisteren klaar had moeten zijn, voelen wij ons thuis. Gooi het maar op ons bordje.

We zorgen dat oude merken zich weer als nieuw gaan voelen. We helpen startups om op te vallen. En we weten hoe we bestaande organisaties opgefrist onder de aandacht kunnen brengen.

We weten hoe we je marketingbudget harder kunnen laten werken. Met onze ervaring, onze houding en onze aanpak weten we hoe we voor fantastische output kunnen zorgen. Snel.

Als we een opdracht aannemen, dan doen we dat in volle overtuiging. Als we beloven dat het op tijd af is, dan is dat ook zo. We staan aan jouw kant en zullen dan ook altijd doen (en laten!) wat het beste voor jouw doel is.

Bouke te Pas - Peppermint Media

(C) Peppermint Media

Maak kennis met Bouke

Ik ben Bouke, eigenaar van Peppermint Media.

Nadat ik jarenlang in de marketing- en mediawereld had gewerkt, vond ik het tijd om het frisser aan te pakken. Ik zag namelijk van dichtbij hoe organisaties (zowel multinationals als kleinere ondernemers) worstelden met hun marketing- en salesboodschap.

Het grootste probleem was vaak de complexiteit en wolligheid. Dus begon ik te vereenvoudigen. Teksten inkorten. Woorden schrappen. Betere synoniemen zoeken. En vanuit daar begon ik het aantrekkelijk te maken: met design, animatie of ander beeld.

Sinds de oprichting in 2009 help ik samen met een team van gemotiveerde specialisten om bedrijven en organisaties beter te communiceren. Elke opdrachtgever is voor ons even belangrijk, ongeacht de grootte.

Ik zou je willen uitnodigen om een gratis telefonische kennismaking met me te plannen om je doelen en wensen te bespreken.

Heb je een spoedopdracht? Bel me dan direct: 06 - 270 416 39.

NEEM CONTACT OP

Een duidelijke werkwijze

  • Vaste projectprijzen (dus géén uurtje-factuurtje).
  • Rechtenvrije oplevering (dus géén ja-maar/mits-maar).
  • Altijd volledig maatwerk (dus géén stijl die je concurrent ook heeft).
  • Inhoud eerst, dan vorm (dus eerst denken, dan doen).
  • Effectief productieproces (dus geen eindeloze mailwisseling).
  • Preferred supplier, internationaal (want we zijn te vertrouwen!).

Laten we samenwerken!

Wij zijn klaar om je te helpen met je wensen, doelen en problemen (of uitdagingen). Plan een gratis telefonisch consult om te praten met een contentexpert, te brainstormen en te leren wat onze werkwijze is.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP