Instructievideo of uitlegvideo laten maken?

Een instructievideo laten maken door Peppermint helpt je verder! Met een goede instructievideo of uitlegvideo maak je in een paar minuten duidelijk waar je normaal (veel) te veel woorden voor nodig hebt. Het wordt tijd om je boodschap op een goede manier over te brengen.

VRAAG DIRECT OFFERTE AAN
ABNAmro logo
Kpn logo
Unit4 logo
Vanderlande logo
Vereniging Eigen Huis logo

Een uitlegvideo van ons zorgt voor duidelijkheid.

Sinds 2009 hebben wij honderden instructievideo's en uitlegvideo's gemaakt: voor e-learnings, processen, systemen, technische details, etc.

Werkwijze uitlegvideo maken

Het maken van een goede uitlegvideo bestaat uit 3 stappen:

Stap 1: Pre-productie
In deze stap maak je ons duidelijk wat je wensen en eisen voor je uitlegvideo zijn. We werken samen met je aan een script en storyboard. Zo zorgen we ervoor dat het inhoudelijk ijzersterk is.

Stap 2: Productie
Ons team gaat vervolgens aan de slag om een pakkende en passende visuele stijl te maken voor je uitlegvideo of instructievideo. Na je goedkeuring starten we met het animeren of het filmen. Uiteraard kun je zelf meekijken met dit proces!

Stap 3: Post-productie
Nadat de video is gemaakt voegen we o.a. muziek en geluidseffecten toe. Ook geven we in deze fase een bepaalde ‘look’ aan de animatie (zogenaamde kleurcorrectie).

Ik wil hier meer over weten

Soorten uitlegvideo

Een uitlegvideo of instructievideo is in verschillende stijlen te maken: van minimaal tot uitbundig en van een eenvoudige 2D animatie tot een levensechte 3D animatie. Wij helpen je met een handige checklist te bepalen wat de meest geschikte stijl is voor jouw uitlegvideo of instructievideo.

Onze 3 beloftes

Peppermint maakt al jaren uitlegvideo's en instructievideo's. We zijn er goed in en geloven in ons product. Door de jaren heen hebben we ons proces enorm kunnen optimaliseren. Dit zijn onze garanties:

  • Garantie 1: binnen de deadline. Als we een deadline afspreken dan houden we ons daaraan. Afspraak is afspraak.
  • Garantie 2: binnen budget. We werken alleen met vaste projectprijzen. Je weet dus altijd wat het je kost en wat je daarvoor krijgt.
  • Garantie 3: niet tevreden = niet betalen. We willen minimaal een 8 scoren. Als je ons beoordeelt met minder dan een 8, hoef je ons nog niet te betalen. We stoppen pas als jij ons een dikke voldoende geeft.

Toch nog twijfels: bel Bouke te Pas op 06 - 270 416 39

Communiceer beter met een instructievideo

PLAN EEN AFSPRAAK OF NEEM CONTACT OP