Professionele infographic laten maken?

Door een infographic te laten maken is het mogelijke veel informatie eenvoudig laten zien. Het is een perfect middel om je doelgroep snel te informeren. Peppermint maakt professionele infographics. Ideaal voor een creatief jaarverslag of onderzoeksrapport!

NEEM CONTACT OP
ABNAmro logo
Kpn logo
Unit4 logo
Vanderlande logo
Vereniging Eigen Huis logo

Infographic voor een duidelijkere boodschap

Door een professionele infographic te laten ontwerpen is het mogelijk om veel gegevens, instructies of data overzichtelijk (en mooi) aan je doelgroep te laten zien. Overigens is het doel van een infographic niet

Werkwijze infographic maken

Inventarisatie
In de eerste fase maak je ons duidelijk wat het doel is van de infographic. Ook komt hier ter sprake op welke manier je doelgroep de infographic zal bekijken.

Teksten en data
In deze fase gaan we samen met jou teksten (her)schrijven en de data/cijfers categoriseren. Inhoud is in deze stap het belangrijkst.

Ontwerp
Ons team gaat vervolgens aan de slag om een stijl te bepalen voor het infographic ontwerp. Na goedkeuring op de stijl wordt de infographic definitief gemaakt.

Verspreiding
Als print of digitaal? Op welke manier je infographic ook wordt gebruikt: we zorgen ervoor dat het op de juiste manier bij je doelgroep komt.

Ik wil hier meer over weten

Soorten infographic ontwerp

Een papieren jaarverslag kan leuker, beter en mooier! Ooit al eens overwogen om een jaarverslag te laten maken in de vorm van een infographic? In plaats van een vuistdik rapport wat toch niemand leest, wordt het ineens leuk om de resultaten te bekijken! Hetzelfde geldt voor onderzoeksresultaten: presenteer je de bevindingen is saaie Excel-sheets of laat je de cijfers echt spreken? Wij gaan graag de uitdaging aan om van een saaie lijst met data iets opvallends te maken!

Bewegende infographic

Door een bewegende infographic of infographic animatie te laten maken is het mogelijk om veel informatie overzichtelijk en eenvoudig te presenteren. Het is een perfect middel om je doelgroep op een aantrekkelijke manier snel te informeren. Peppermint maakt professionele infographic animaties. Ideaal voor een jaarverslag of onderzoeksrapport!

Onze belofte

Wij houden van ons werk en wij geloven dat een goede infographic het verschil kan betekenen voor je bedrijf, product, dienst of boodschap.

We zetten al onze ervaring en middelen in om het maximale uit je budget te halen. Wij geven elke opdrachtgever evenveel aandacht en alles dat we doen is maatwerk.

Wij luisteren, adviseren, zijn kritisch en maken met ons hoofd én hart. Voor jouw resultaat.

Laat een infographic maken

Weet je al wat je wilt? Of nog helemaal niet? Hoe dan ook: neem contact op zodat we kunnen bespreken welke oplossing voor jouw situatie geschikt is. Uiteraard geheel vrijblijvend.

NEEM  VRIJBLIJVEND CONTACT OP