Het creatieve bureau voor branding.

Het hele doel van branding? Mensen niet in slaap laten vallen als ze in contact komen met je bedrijf of organisatie. Ze wakker houden. Met nieuwe branding, een opgefriste huisstijl of identity design, ben je weer van nu. En van morgen.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP
Peppermint Media - Beter Anders
ABNAmro logo
Kpn logo
Unit4 logo
Vanderlande logo
Vereniging Eigen Huis logo

Nieuwe branding door een paar frisse ogen

In een wereld waarin elk merk wil opvallen en om aandacht schreeuwt, zul je écht onderscheidend moeten zijn. Zelfs als je beter bent dan de concurrentie. Want hoe vreemd het ook klinkt: met alleen ‘beter’ ga je het niet meer redden. Met ‘anders’ wel. Dus is het tijd om een standpunt in te nemen. Om te laten zien dat je anders bent. Én beter. Maar waar begin je? Wat is goed? Wat is niet goed? Wat je nodig hebt zijn frisse ogen. Door met een frisse blik te kijken kun je het verschil maken. Blijf fris. Blijf relevant.

Werkwijze nieuwe huisstijl, branding of rebranding

  • Fresh Thinking-Sessie

Een nieuwe huisstijl, branding of rebranding vraagt om keuzes maken. En eerlijk is eerlijk: die keuzes kun je niet alleen maken.

Met onze Fresh Thinking-sessie helpen we je effectief én efficient ontdekken wat je wilt uitstralen, wat je moet uitstralen en wat je kunt uitstralen.

Het is een verfrissende kijk op de visuele kant van je bedrijf zonder poespas, zonder overbodige modellen of theorieën. Onze ervaring is namelijk dat die vooral afleiden van de essentie: wie ben je nou écht en wat wil je nou écht uitstralen?

Daarom stellen we tijdens deze sessie vooral heel veel vragen. En als het niet duidelijk is stellen we nog meer vragen. Soms wordt dat ongemakkelijk, maar het is altijd effectief.

De Fresh Thinking-sessie duurt gemiddeld 2 uur, kost € 1.250,- excl BTW en het resultaat is duidelijkheid in de vorm van een glashelder document waarin exact staat waar je bedrijf voor staat en hoe we dit gaan vertalen naar vorm, beeld, kleur, tone-of-voice, oftewel je branding.

Dit is een sessie voor doorpakkers en niet voor post-it-plakkers.

Ik wil een sessie plannen
Peppermint Media - Visuele content - Animatie - Infographics
Peppermint Media - Visuele content - Animatie - Infographics

Het stappenplan

Bij een nieuwe huisstijl of rebranding volgen we altijd hetzelfde stappenplan. Dat garandeert duidelijkheid en een effectieve werkwijze.

  • Kennismaking (telefonisch of videocall)
  • Briefing en debriefing (online)
  • Fresh Thinking Sessie (fysiek of videocall)
  • Offerte vervolgstappen
  • Stijlrichtingen bepalen / research
  • Stijlvoorstellen
  • Design / uitwerking

Zoals je ziet beginnen we dus niet meteen met het 'leuke' deel. Hoewel de stijlvoorstellen en design de output is, kunnen we pas waardevolle output leveren als de input ook ijzersterk is. Daarom is ons stappenplan gebaseerd op duidelijkheid op basis van de Fresh Thinking-Sessie.

Fresh Thinking Framework

  • Beschikbaar vanaf juli 2020

Het startpunt van branding of rebranding dient altijd duidelijkheid te zijn. Dat betekent keuzes maken. Door de jaren heen hebben wij een ijzersterk framework gemaakt dat we toepassen bij iedere opdracht.

Het Fresh Thinking Framework helpt je stap voor stap om de waarden van je bedrijf te ontdekken (of verder aan te scherpen) en deze uiteindelijk ook daadwerkelijk te kunnen implementeren in je branding.

Het Fresh Thinking Framework is voor bedrijven en ondernemers die zelf aan de slag willen met hun uitstraling. Ook helpt het framework om je meer te focussen op de praktische kant van je uitstraling: de daadwerkelijke look & feel van je bedrijf. Dit gaat dus niet over modellen of theorieën.

Het Fresh Thinking Framework bestaat uit een PDF en een Powerpoint-deck waarmee je met je team (of alleen) stap voor stap bij de (visuele) essentie van je bedrijf of merk komt.

Laat je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven. Tevens heb je daarmee de mogelijkheid om het framework te kopen voor de introductieprijs van €99,- na de lancering (juli 2020).

Laat je e-mailadres achter om te kunnen profiteren van de introductieprijs tot 31-07-2020. Hierna kost het Fresh Thinking Framework €149,-

Peppermint Media - Visuele content - Animatie - Infographics

Onze belofte

Wij houden van ons werk en wij geloven écht dat de juiste visuele content en branding een enorme impact kan maken op je organisatie.

Daarom doen we een belofte: wij zetten al onze ervaring en middelen in om het maximale uit je budget te halen. Wij geven elke opdrachtgever evenveel aandacht. Dat is ook de reden dat zowel beursgenoteerde organisaties als kleine bedrijven bij ons blijven aankloppen: wij luisteren, adviseren, zijn kritisch en maken met ons hoofd én hart. Voor jouw resultaat.

Tijd voor een opfrisbeurt van je merk?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking