Animatie laten maken?

Een animatie laten maken door Peppermint helpt je verder! Met een animatievideo maak je in een paar minuten duidelijk waar je normaal (veel) te veel woorden voor nodig hebt! We begeleiden je bij elke stap om je boodschap duidelijk over te brengen. En met onze 3 belachelijk goede garanties loop je geen enkele risico.

VRAAG DIRECT OFFERTE AAN
ABNAmro logo
Kpn logo
Unit4 logo
Vanderlande logo
Vereniging Eigen Huis logo

Een animatie van ons zorgt voor duidelijkheid.

Aantrekkelijke content werkt. Simpel. Opvallen op de juiste manier. Aandacht krijgen in plaats van aandacht vragen. Daar helpen we bij. Ingewikkelde zaken worden vaak uitgelegd met behulp van een eenvoudige tekening. Als zo’n tekening dan ook nog kan bewegen, zijn de mogelijkheden eindeloos! Met een animatiefilm, ook wel uitlegfilm of explanimation genoemd, combineren wij messcherpe inhoud met een pakkende vormgeving.

Werkwijze animatie maken

Het maken van een animatie bestaat uit 3 stappen:

Stap 1: Pre-productie
In deze stap maak je ons duidelijk wat je wensen en eisen zijn. We werken samen met je aan een script en storyboard.

Stap 2: Productie
Ons team gaat vervolgens aan de slag om een pakkende en passende visuele stijl te maken voor je animatie. Na je goedkeuring starten we met het animeren. Uiteraard kun je zelf meekijken met dit proces!

Stap 3: Post-productie
Nadat de animatie is gemaakt voegen we o.a. muziek en geluidseffecten toe. Ook geven we in deze fase een bepaalde ‘look’ aan de animatie (zogenaamde kleurcorrectie).

Ik wil hier meer over weten

Soorten animatie

Een animatiefilm is in verschillende stijlen te maken: van minimaal tot uitbundig en van een ‘platte’ 2D animatie tot een levensechte 3D animatie.

Tip: voor online adverteren kun je ook een HTML5-banner laten maken, kijk daarvoor eens op Adfresh.nl

Alle animaties worden door ons op-maat gemaakt. Verschillende partijen hebben een animatie laten maken door Peppermint om bijvoorbeeld hun interne bedrijfsprocessen te verduidelijken (waaronder Aon, Primera, SmurfitKappa, Kamer van Koophandel) of juist om te zorgen voor een betere conversie op de website (o.a. PostNL, Vereniging Eigen Huis, KPN).

Kosten animatie laten maken

Het maken van een animatie is intensief werk. Er werkt iemand aan het script, aan de vormgeving, de animator gaat aan de slag en er moet ook nog een voiceover en muziek bij.

Gelukkig hebben we door onze ervaring een efficiente werkwijze weten te ontwikkelen. Alles wat we doen is volledig op-maat gemaakt, in je eigen stijl.

Dat is inclusief:

  • Vlijmscherp script
  • Pakkend storyboard
  • Op-maat vormgeving
  • Bekende voiceover
  • Passende muziek

Bel 024 – 845 99 54 of mail voor een vrijblijvende offerte op basis van je specifieke wensen. Voor elk soort animatie en voor elk doel hebben we een passende en betaalbare oplossing.

Onze 3 beloftes

Peppermint maakt al jaren animaties en visualisaties. We zijn er goed in en geloven in ons product. Door de jaren heen hebben we ons proces enorm kunnen optimaliseren. Effectief werken is ons uitgangspunt en resultaat is het enige dat telt voor ons. Dit zijn onze garanties:

  • Garantie 1: binnen de deadline. Als we een deadline afspreken dan houden we ons daaraan. Afspraak is afspraak.
  • Garantie 2: binnen budget. We werken alleen met vaste projectprijzen. Je weet dus altijd wat het je kost en wat je daarvoor krijgt.
  • Garantie 3: niet tevreden = niet betalen. We willen minimaal een 8 scoren. Als je ons beoordeelt met minder dan een 8, hoef je ons nog niet te betalen. We stoppen pas als jij ons een dikke voldoende geeft.

Toch nog twijfels: bel Bouke te Pas op 06 - 270 416 39

Laat nu een animatie maken

Weet je wat je wilt? Of heb je nog totaal geen idee? In beide gevallen: neem contact op zodat we snel en geheel vrijblijvend kunnen bekijken wat voor jou de beste oplossing kan zijn.

PLAN EEN AFSPRAAK OF NEEM CONTACT OP